Alla inlägg under maj 2008

Av erco - 14 maj 2008 11:44

Har precis haft lyssnadelen av nationella i eng b. Som vanligt värdelöst, lyssna på (säkert tjocka och fula) tjejbritter med världens äckligaste röster som skär i öronen på mig.

Hej

Av erco - 14 maj 2008 08:18

Är helt själv i mediahuset xenter i Tumba, har inte sett en käft här. Känner mig så ensam. Så jag tänkte att ja kunde berätta kort om gårdagen. Jag, P och Thim drog ner och lira lite fotboll i Vagnhärad, men det var så jävla kallt så vi drog hem till Frida och grilla istället. Trevligt. Kallt fast trevligt.


Jag har nationellt prov i Eng B här om 10 minuter med min medialärare eftersom vi ska till Sunne imorrn och missar den riktiga provtiden. Har sprungit runt i varje rum här som en dåre för at leta efter en penna men ja har inte hittat nån, och jag orkar inte gå till skolan nu för att köpa en. 

Nu är det bara 9 minuter kvar så jag måste starta en ny pennjakt.


Bye 

Av erco - 13 maj 2008 01:17

Tråkig dag, skittråkig faktiskt. Riktigt kukväder och tråkigt i skolan. Inget att göra på någon av lektionerna. Varit hemma och sovit och pluggat hela dagen, Björn var här för en stund sen för lite PES, vinst 5-2, förlust på straffar och ännu en vinst till mig. Lagom. Har lagt upp massa bilder på facebook också, alltid lika tillfredsställande.

Imorgon tar Lagerbäck ut 23 lycklga pojkar. Känns som uttagningen nästan är lika spännande som själva slutspelet.


Fergie & MJ

Av erco - 11 maj 2008 23:24

jag HATAR när man har skrivit ett helt blogginlägg och kommer åt fel knapp och råkar ta bort allt. Så sjukt irriterande.


Nåväl får väl börja om.


Sabato


Alltså lördag på mitt andra hemspråk.

På förmiddagen bojkottade jag det fina vädret och grabbarnas runda på stan, jag låg hemma och vilade foten och kollade film. Superheromovie sög förresten. Inga förvånade miner där. Jävla filmtorka just nu.


På kvällen skulle vi grilla och kröka hemma hos Snurra P. Great Success!

Jag,S-P, Thim, Eric, Björn och Micke startade afton med grillad mat till middagen och strax därpå kom Gabriel, Lans och Jamme och asnlöt sig. Efter maten satt vi samlade och rökte vattenpipa och pratade gamla högstadieminnen ute på P's altan i väntan på tjejerna. Efter ett tag kom den första plutonen och inom en timme kom även den andra, i samma veva droppade även ytterligare några hölökillar in. Tillställningen var skön från början till start och cred till pontus som än en gång visar prov på brinnande arrangemang och entusiasm. Vi väntar alla ivrigt på Lars Wibergs nästa affärsresa som ger pontus möjligheten att bjuda på en repris. Efter ett tag knatade jag lans eric och johanna hem.Bara sistnämde fick ta del i min nybäddade säng (tack mystiska bädda-ercos-säng-när-han-är-borta-fén).


Domenica


Pappa bjöd oss på en riktig jävla powerbreakfast när vi vaknade. På bordet låg det en korg med rykande baguetter direkt från ugnen, Juicer, Bullar, Pålägg m.m Alltid lika trevligt med en bra start på dagen. Efter ett tag kom Thim hem till mig, han var full och dum i huvudet och kör fortfarande på att dricka massa öl på morgonen och hoppas på att huvudvärken försvinner. Vi la oss ute på gräsmattan och solade ett bra tag, lite senare kom Pontus som hade haft ett himla jobb med att städa huset. Jag ringde honom ett flertal gånger och erbjöd mig till att hjälpa till men Pontus var stolt och sa "nej det här vill jag göra själv, jag måste ta mitt eget ansvar", hjälten.


Skön söndag och nu väntar en dyngtråkig skolvecka, 2-3 saker att göra i skolan och en studieresa till Sunne (Bara namnet får en att gäspa) där vi ska besöka tryckerier och skolor och sånt shit. Men eftersom min klass faktiskt är rätt trevlig så kanske det kan bli kul ändå. Det återstår att se.


Nu ömmar mina händer efter all kryckgång och jag ska försöka komma i säng tidigt.


PEACE n LOVE

Av erco - 9 maj 2008 23:16

Idag ska vi pröva att blogga. När man bloggar måste man tänka på tre saker, att gå fullt ut och att stava rätt. Kanonkul. Full fart.


Igår var alltså studentskivan. Den var sjukt roligare än vad jag hade förväntat mig, jävligt roligt att se "den sidan" av alla i skolan som man vanligtvis inte festar med. Jävligt kul att se de mest seriösa torrisarna släppa loss också.


Vi var rätt många som hade bestämt att åka samma tåg, eller hela vår klass plus Ballen typ. Skitvarmt och trångt tåg men vi klev till slut av i södra. Därifrån gick vi en trevlig promenad till stället, väl där var det kaos för våran studenkommite är felknullad så vi hade fått för lite pengar med oss till stället. Efter massa tjafs kom vi in iallfall, vi fick nån skarrig fördink och sen kom maten. Vid den tidpunkten var man igång ganska rejält så maten smakade himmel, men jag tror att jag skulle njuta av maten nykter också, iallfall varmrätten den var mums. Linn skapade kaos vid vårat matbord då hon sprang till vårat bord och slog sin botten mot våra ölhalsar så att ölen sprutade åt alla håll, Ashur försökte heroiskt hålla för alla flaskor men vi fick alla oss en liten öldusch. Linn fick igen någon minut senare när ja tog bort hennes stol och hon ramla inför hela stället. När all mat var bortplockad så började festen, lite segt i början eftersom det var glest med folk men det blev bara bättre och bättre. Ballen och jag invigde baren med att köpa en skitäcklig och dyr drink. Jag lärde mig en läxa och körde på öl resten av kvällen. Timmarna gick och jag, Ashur och Paul gjorde succé med våra intima danser (Sarkastisk intimitet bland killar, när fan ska det bli tråkigt bland tjejer?). Efter ett tag kom alla andra lirare, typ Wiberg, typ Thim o.s.v Wiberg hade ett par härliga glajor på sig som också dom gjorde succé. Seeen drog vi därifrån jag,höga,pontus,thim,ballen och jeron. Vi drog först till donken för att käka på donken där Wiberg träffa på världens äckligaste brud i kassan. Efterdet och efter att Höglund gått lös på alla cyklar som kommit i hans väg så tog vi bussen till nattbussen. På Nattbussen satt de ännu flera mediaungar bl.a Linn och Husberg. Vi hade planerat efterfest hemma hos wiberg med bästa tumbaboysen ballen och jeron (jeron hittade en skitsoft sovplats på natt bussen, uppe på hatthyllan) men allt blev kaos när södertäljetaxin inte hade några stora bilar inne. Sååå vi tog taxin var hos mig ett tag sen slagga alla. Sen blev det... 


...Fredag och vi drog till skolan och mösspåtagningen. Vi började med att trycka ner oss massa burgare som skolan serverade sen var det dags att gå in i aulan, skittråkigt, 2 brudar sjöng och rektorn höll ett tal sen var det klart. Vi bojkottade Flottsbro så Jag,Pontus,Höga,Thim,Martin,Emma,Ella,Linn,Angelic
a drog till stan istället för att köpa glass och göra maren. Men det blev inte så iaf, eller vi killar gjorde det iaf. 


Sen hade vi match idag också mot Näsby. Vi vann med 4-0 jag gjorde 2 och assa till rodmalms premiärmål, det var trevligt. Fast jag stukade till foten mitt i matchen men ni vet ju hur det är när man har massa adrenalin i kroppen, man bara kör vidare. Dumt gjort för jag har så sjukt ont nu, kan inte gå. Hoppas fan på att det går över snabbt. 


Orkar inte skriva mer men att blogga får definitivt 4 av 5 toastar.

Bilder kommer. 


Av erco - 7 maj 2008 21:18

Såg något sjukt idag på Mcdonalds, fast kul. 2 stycken gamlingar med massa kors och grejer på sig, typ präster var på mcdonalds för säkert första gången för dom visste inte hur man drack ur kaffemuggen och och fattade inte varför pajen var avlång. Iallfall när dom lagt ner allt på bordet sa tanten till gubben: 

ska du eller? 

javisst, svara gubben och  la i hop händerna och sa:

"Tack gud för detta snabba men något bisarra alternativ till lunch"


Lite rart faktiskt. 





äh

Av erco - 7 maj 2008 21:13

Studentskiva imorgon på Café Umbra. Så sjukt otaggad. I värsta (eller bästa?) fall åker jag hem efter middagen.

Av erco - 5 maj 2008 16:38

Man känner ju sig ganska kass när man vet att det finns elefanter (ELEFANTER!!) där ute som målar bättre än mig

Presentation

Omröstning

Vilken färg känner du är just din färg?
 Röd
 Blå
 Svart
 Vit
 Gul
 Orange
 Rosa
 Lila

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards