Alla inlägg under maj 2008

Av erco - 21 maj 2008 00:20

Har hittat ett sätt att visa er kära bloggläsare lite filmer ifrån mitt liv utan att behöva lägga upp skiten på youtube. Kan dela med mig av en film om dagen, här är första. Jag får spö av en liten invandrartjej i skolan. Ni ser fönstrerna i bakgrunden på videon, hon va där nere o spela fotboll så satt jag där och garva åt henne, så till slut kom hon upp till oss instormande. Helt galen

OBS. Filmen är från ettan i gymnasiet. 




Av erco - 20 maj 2008 18:19

Ska berätta allt om Sunneresan, allt.


Dit.

Försov mig direkt på morgonen, kollade mobilen och såg att höga smsat att dom redan var på väg att hämta mig, som tur var hade jag redan packat allt så jag behövde bara slänga på mig lite kläder och springa ut till bilen. När vi kom in till stan träffade vi Paul och Ashur, jag gick in o köpte lite färdgodis på pressbyrån och sen kom bussen. Där satt alla andra som hoppat på i Tumba, alla typ sov. Först fick vli lite info och skit sen var det varsågoda att somna. Ja g trodde att jag skulle somna direkt men det gjorde jag såklart inte, trots at jag bara hade sovit två timmar.


Fikapaus.

Vi stannade vid något fik i Arboga, jag körde en macka och en kaffe sen vad jag klar. Men det var inte chaffisen som skulle ha 45 minuters rast så jag och Paul gick på upptäcktsfärd i Arboga. Först var vi vid något hotel och inspekterade men det fanns inget spännande så vi gick till en Djurklinik. Där inne gick vi fram till en brud och sa att vi hade svårt att sova och frågade om vi kunde få lite sömnmedel för hästar.

Nej, sa hon.

Kom igen, en liten spruta bara, det går snabbt!

Aldrig i livet, skrattade hon fram.

Nåja vi fick väl klara oss utan tänkte vi och drog tillbaka till bussen lagom tills den skulle åka


Efter några timmar till så kollade jag bak i bussen och såg att Ashur (han med blocket) hade lagt sig i gången och verkade sova skitskönt så jag gjorde likadant. Det var huuuur skönt som helst allt var perfekt och jag kände hur jag började somna in när anki min lärare kom o skaka på mig och sa "hoohoo vakna, Sunne om 3 mil!" Så jävla typiskt.


Framme vid Skolan och dags för lunch.

Vi gick in i deras matsal och möttes av massa konstiga skyltar och regler överallt typ Förbjudet att snusa och röka i skolans områrde, Om ni bara äter sallad så betala 10 kr till kökspersonalen, Om inte kökspersonalen är här får ni diska själva o.s.v Massa sjukt.

Efter maten gick vi några stycken för att tjuvröka bakom bussen, jag var först dit och upptäckte en rolig lapp som satt på bussen

hahaha, bondSunne. Jag(Italienare), Ashur (Syrian), Paul (Ecuador) och Mina (Kurd) var väl dom som skulle ta åt oss men vi garvade mest, men ville fortfarande veta vem som satt upp lappen, var ändå lite intrig-sugna och hur kul skulle det inte vara att bråka med massa fula bönder från Sunne. Tiden gick och vi kom inte fram till vem det var men mitt i våran skolguide kom det fram tre killar (cred till iaf 2 av dom som var fett modiga) och bad om ursäkt och höll ett helt föredrag om hur dumt gjort det var. Så inget mer med det blev det, En av dom var kines btw, så dagen efter började jag ashur och paul skrika lite på en person som vi trodde var han men det var tydligen en annan kines så han fatta ingenting och började småspringa därifrån.


Tetrapak.

Efter ett tag gick vi iväg till tetrapak. Där var det ännu sjukare regler, vi var tvugna att ha rockar,hårnät o skoskydd på oss. Fick inte ha snus inne, inte ha rökt på länge, tvätta händerna som fan, inte ha smycken på sig eller nånting. Ganska fult



Vandrarhemmet.

Jag, Höga, Paul och Jeron tog ett rum. Vi bäddade och packa upp all skit sen tog vi oss en varsin powernap. Efter ett tag åkte vi till en skitfin restaurang, inte lika fin mat dock. Tyvärr.

Skitkonstig mat var det, Kaffet var godast liksom. Efterrätten funkade också men varmrätten var något skumt.


Kvällen.

Efter midagen hade klockan hunnit blivit halv tio så nu skulle det roliga börja tänkte vi, men icke. Alla tråkiga jävla gick och la sig utan jag,Höga,Paul,Stefan och Jeron som drog till Ok för att köpa en massa Öl (3,5or också en grej som är sjukt underskattad, jag menar en 3,5a motsvarar en 33cl 5,6a),chips,öl och cigg sen när vi skulle gå tillbaka började det ösregna så vi irrade runt i Sunne och letade efter ett tak, efter ett tag tog vi skydd under en stor rutchkanna, satt där säkert en halvtimme och tog det lugnt. Sen ringde alla i klassen o sa att våran lärare letade efter oss så vi gick tillbaka till vandrarhemmet. När vi kom dit kom vi på att det fanns värsta sköna allrummet med tv,glas,bord och skålar och shit så vi hände där hela kvällen. Till slut när all öl var slut så drog vi tillbaka till rummet och lekte rövare. Så pass mycket så att lärarn vakna och kom och gav oss en mindre utskällning, vi var så där fnissiga som man var när man var liten och låg under täckerna och fnissade, sen hittade vi en till ölpåse så vi hällde i oss dom sista sen började alla att somna. Jag och jeron gick ut en sväng i kallingarna för att röka och gå ner i varv. Till slut somnade alla.


Dagen efter.

Väcka skititidigt fick väl kanske två timmars sömn där med, käka frukost, packa ihop allt och åkte till den där skolan igen. Godare mat den här dagen och inga nya lappar på bussen. Efter två dyngtråkiga studiebesök till var det äntligen dags att åka hem, Jag fick lite sömn den här gången, en timme kanske, sen satt jag där bak me emma o gänget o kolla film, det var en skön hemresa ändå. Stannade i Karlskoga också tror jag, käka lite mat och skit.


Det var allt gott folk nu ska jag äta


Av erco - 19 maj 2008 22:02

En skolfröken startar sitt nya jobb på en skola i Linköping.
För att göra ett första gott intryck förklarar hon för klassen att hon är
en LHC-supporter.
Hon ber eleverna räcka upp handen om dom också är det.

Alla utom en liten flicka räcker upp handen.
Fröken tittar förundrat på flickan och frågar:
’Lisa, varför räcker inte du upp handen?’
’För att jag inte är en LHC-supporter’, svarar hon.
Fröken, fortfarande förundrad frågar:
’Om du inte är en LHC-supporter vad är du då?’
’Jag är en SSK-supporter och en stolt sådan,’ svarar Lisa.
Fröken kan inte tro sina öron. ’Lisa, varför är du en SSK-supporter?’
’För att min mamma och pappa är från Södertälje, och min mamma är en SSK- supporter och min pappa är en SSK-supporter,därför är jag också en SSK- supporter.
’Jasså,’ svarar fröken lite irriterad.

Det är ingen anledning för dig att vara en SSK-supporter.Man måste inte tycka som sina föräldrar hela tiden.
Tänk om din mamma hade varit prostituerad, din pappa varit en knarklangare och din bror en biltjuv. Vad hade du varit då?’
’Då,’ svarar Lisa. ’Då hade jag varit en LHC-supporter!’.

!

Av erco - 19 maj 2008 16:47

Berättelsen om Sunneresan får vänta en dag till då jag glömde fickminnet med bilderna i skolan :O:O:O:O

Av erco - 19 maj 2008 00:43

Jag och lans hade lite photosession medans dom andra var alldeles för seriösa med fotbollspelet, domare och måldomare och skit. I övrigt så var det ett asbra förkrök, inte ofta man har minnesluckor redan från förkröket.

Och till bilden nedanför har jag en lite gåta "Vad har dessa 4 män gemensamt förutom  frisyren?"



Av erco - 18 maj 2008 10:37

Tjena, tillbaka från Sunne nu och så. Tänkte blogga om det på måndag när jag får tillgång till lite bilder därifrån.


Berättar om gårdagen istället.

Match och skit igår, torska med 2-1, pissigt som fan, gjrode ett mål dock.

Efter det drog jag Eric och brorsan Per till Grillen och käka, snart därpå gick vi till Thim som hade äran att stå för förkröket. Efter en fotbollsspelsturnering och en jävla massa sexor smuggelvodka och öl så hoppade vi på bussen mot stan. Vi drog till Olearys direkt och började inspektera kön, jag ställde mig vid "VIP-kön" för att kolla om jag såg några familjära ansikten där inne men då öppnade vakten repet för mig och sa "gå in då" istället. Då smsade Eric "Så jävla fittigt att gå in utan oss", men tonen ändrades på två röda för någon minut senare fick jag ett till sms av honom "Fixa in oss då". Anyway, Helt okej kväll, massa skumma intriger hit och dit dock men jag antar att det hör till tonårsåren.


Nu ska jag försöka somna om. Peace.

JA

Av erco - 15 maj 2008 00:38

Snart 4 timmar till uppgång


Förresten, för er som inte redan märkt den, här är nästa hit, tro mig.

AFASI & FILTHY är nya snook


Av erco - 14 maj 2008 22:01

Jaha Sverige är i Semifinal, Trevligt. Tre Kronor lyckas alltid bli intressanta hemma i stugorna, dock är jag tvärsäker på att det tar stopp i Semifinalen.


Åker till Sunne snart. Funderar på om jag ska va vaken hela natten eller om jag ska sova, finns risk för att ja inte orkar upp imorgon om jag somnar och det skulle ju vara tråkigt.

Tråkigt att missa en klassresa till Sunne

  • 6 timmar buss dit
  • studiebesök bl.a tetrapak (där man inte ens får snusa som besökare p.g.a hygienreglerna dom har)
  • studiebesök på nån skola vid namn broby grafiska,
  • Gå upp svintidigt på fredagen
  • sova i obekväma sängar i nåt vandrarhem

det skulle verkligen vara tråkigt. Usch vad tråkigt. Fast eftersom det är en del av min kurs i skolan så måste jag gå, jag får göra det bästa av situationen, med klassens hjälp förhoppningsvis. Först var det planerat att det skulle bli smygkrök i någons rum men nu verkar alla planer ha runnit ner i sanden, får se hur det blir med den saken. Vi kanske får nöja oss med klädpoker och sanning och konka. Jag ska bara välja konka så ja får hångla lite :P:P:P:P;)


btw kolla in den här bloggen

Fabian Stenströms, kanske den som är minst dum i huvudet av min lillebrors kompisar (även om bloggen kanske ger er ett annat uttryck)



Sunne 08 HERE WE COME!!!!! gäsp

Presentation

Omröstning

Vilken färg känner du är just din färg?
 Röd
 Blå
 Svart
 Vit
 Gul
 Orange
 Rosa
 Lila

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards