Alla inlägg under mars 2008

Av erco - 19 mars 2008 14:55

Var hemma idag, behövde det.


Sov ut riktigt ordentligt, gick in i köket och åt en riktig superfrulle:

  

Du behöver:

2,5 dl mjölk

En påse ekströms marsansås

Ett par hallon

Lite socker

Lithens plättar


Gör så här:


Vispa i vaniljsåspulvret i mjölken till den får den rätta konsistensen. Låt stå i 5-10 minuter.

Värm dina hallon (om du inte har färska). Värm plättarna (Om du inte har gjort egna).

Lägg ut plättarna fint på ett fat och försiktigt lägger du på en klick vaniljsås, toppa sedan med ett hallon. strö lite lite socker runt om vaniljsåsen.

Bon apetit! eller smacznego! som man säger i Polen.


Blev godare än jag trodde, men ingen smaksensation direkt. 




Di-Rect får mig att tänka på sommaren, dåliga som bra dagar. 



 

Av erco - 12 mars 2008 22:43

Y0


Klev upp idag 10.00, gick in i huset och till min ickeförvånelse satt lucas inne vid datorn.

-Har inte du skola, sa jag.

-Nee asså jo men vi har bara två lektioner så ja kunde va hemma typ (killen har 5 minuters gång till skolan)

-Jaha vad var det för lektioner då?

-Musik och No

-Du har ingen No på onsdagar står det här på schemat

-Nej men ja har så jävla ont i huvudet också

-Du är fan otrolig, hoppas du får gå IV

-Asså käften du vet inte hur ont jag har

-Du kommer ju få göra det om du får IG i allt p.g.a att du missar allt

-Meh! spela roll om ja missar musiken, jag har redan G där.

-Vill du inte ha VG då? musik är ju skitenkelt?

-Nej man måste sjunga, du ska se kärringen vi har till lärare.

-Aja plocka undan efter mig jag måste löpa till bussen


Sagt och gjort, hann till bussen

Kom fram till Tumba, hade min enda lektion för dagen, Svenska B. Krigade till mig den bästa romanen som vi var tvugna att läsa och åkte hem.

Kom hem och lira lite Rayman, så jävla kul. Har nu på senaste tiden laddat ner 3 klassiker som ja älskade när ja va liten:

*Mall maniacs, gratisspelet från mcdonalds när man racade med kundvagnar

*Mer Innebandy

*Rayman

Bara Rayman som håller måttet som fortfarande är lite småkul.

Ska varva det efter inlägget har jag tänkt mig.


Iallfall sket i wendelaskivan idag och tränade.

Tränade på en plaskvåt grusplan och regnet öste ner, vi hade jordens löprunda runt i hölö och körde intervall i princip varje backe vi stötte på. Känns som jag har fått benhinneinflamation igen.

Iallfalllllll kom hem, såg att pontus satt och lura vid min dator, struntade i det. Gick in och kastade strumporna på katten och hoppa in i duschen.

Gick ut men då var pontus borta.


Erik & Mackan Hela och Rena är ganska kul ocn intressant.

Mackan är väl han från de där nya hey baberiba programmet, han som alltid gjorde dom där skitjobbiga johannes brost imitationerna? och Erik var med på nå ordjaktsprogram på sexan, momento?.


Dax för rayman.



Av erco - 12 mars 2008 00:27

Grymt

Av erco - 9 mars 2008 23:30

Efter allt snacka om alkohol i skolan och alla tester vi fick göra så beslöt jag mig om att försöka ha en vit helg, min första 2008.På Fredagen var vi dock på Olearys. Robin bl.a försökte få igång mig men jag fick knappt i mig något, var så trött och osugen. Kände mig vilsen hela kvällen och undrade hur fan jag kunde ha så roligt där varje gång jag var full. 

Vi drog ganska tidigt, en ganska obekväm afton. Tjafs hit och dit.


På lördagen hade vi PES/NHL på mitt nya golv, i mitt nya rum. Senare på kvällen fick jag sms från Emma om att hela SSK var fulla och glada på Olearys, då ångrade jag att jag att vi inte åkte dit då istället, jag skyller allt på Robin Sköld som skulle ha förkrök men var för seg. Nåväl.


Idag Söndag har jag sovit länge länge länge. Pontus, Eric, Lans och Thim kom till mitt rum aka fritidsgårn, vi drog ner till vagnhärad och sparka boll. De var tjevligt.


Men nu ska ja försöka sova, fast jag har en skön sovmorgon, som hade varit en timme längre om inte SL varit dumma i huvudet och lägger tågtiderna som nåra jävla arslen. 



Av erco - 7 mars 2008 00:38

Var på studentskiva igår, det var okej. Helt okej. Drack lite mer än tänkt, dansa lite mer än tänkt.

 



Vaknade imorse, inte så jävla bakfull men ändå helt slutkörd och trött och förkyld, bestämde mig efter många om och men att stanna hemma. Var hemme hela dagen, Eric & P & Thim var hos mig i omgångar. Vi lira PES och ja vann som vanligt. Typ senare åkte ja o thim o eric in till stan, till templet. Mötte Björn och Gold. Såg hockey.

fittdålig första period

andra sämst

tredje bra;

1-2 galet

skellefteå-hv 2-3 sjukt

2-2 extas

Kudroc knullar Sundström extasx2

Skellefteå-hv 4-3 suck.

Fick lira sista 5 minutrarna i boxplay för att domare andersson är en bög och inte kan sitt jobb. Blev 2-2, torska i OT. TRIST!

fan ett halvår kvar tills nästa match. TRIST!


"Nu satsar vi på fotbollen" Sa Eric. Och jag kan bara hålla med. Fyfan vad jag längtar till seriestarten. 


Godnatt 



Av erco - 2 mars 2008 18:07

Vid typ 17 tiden åkte jag, P och Thim in till stan och kirrade vår partyammo. Sen drog vi till Enehallen och kollade när Gabbe, Alex, Jamme lirade match. Sen drog vi hem igen, timme senare drog vi till Alex. Där var jag, Thim, P, Alex, Gabbe, Jamme och Pata + 4 jäntor. Det var trevligt.

 

Vid fyratiden tror jag var det bara jag thim och alex kvar så jag och thim gick hem. Skitjobbigt var det, regnade och helvete. Reflexvästen var bara fotorekvisita men vi blev ändå inte påkörda. 


Lördag då.



Vaknade vid 11.20 efter att ha snoozat massa gånger (jag är en riktig snusare) Thim kom hit för vi skulle ta 12bussen till stan och se hockey. Tog med oss 2 bira var på bussen, inte succeartat direkt. Bussen var smockfull för det första så man kände sig som en riktig alkis, och effekten "vi kanske kommer igång igen och blir av med huvudvärken" uteblev. Vi träffade Eric och käka på donken. Satt fint. Sen drog vi till stanleys för att fördriva tiden. Eric vann massa pengar på maskinen medans jag hade ett jävla jobb med att tvinga i mig ölen. Sen sprang vi till bussen, kom till scaniarinken. Träffa Björn, Sjöng ut slakapacket som var märkligt tysta trots stor mobilisering. Idioter. Tjocka. 14åringar. Flaggor utochin och bakochfram och uppochner. Dock vann dom hockeymatchen och som vanligt en hedersam förlust med miljarder målchanser och som vanligt så står alla kassa målvakter på huvudet och gör sina bästa matcher för säsongen mott SSK. Och sen var Lärking helt bombad, gav dom 2-1. Vi åkte hem iallfall, käka en fet middag i Erics nya bostad. Senare tog jag o thim tiobussen in till stan och drog på olärran. Det var kul fast jag var så jääävla seg och var inte alls sugen på nånting, detta uppmärksammades av Alex Norlindh som sa att jag skulle ta en Sambuca tabasco. Som dom hade tagit tidigare under kvällen.

 Det var Sambuca med en massa jävla tabasco i, ovanför allt. Fyfan. Hällde i mig den och kände inget speciellt, sen efter 2 sek började det brinna i min mun. Fyfan, det sved runt hela munnen, läpparna typ domna bort, jag köpte en ölflarra direkt som jag satt och tröck läpparna emot. Men pigg blev jag iallfall. Fyfan.  Var kvar där hela kvällen och efteråt hakade jag med på efterfest nånstans. Men först strippa jag för Lena & Beck.


 

  

Presentation

Omröstning

Vilken färg känner du är just din färg?
 Röd
 Blå
 Svart
 Vit
 Gul
 Orange
 Rosa
 Lila

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards