Alla inlägg den 19 april 2008

Av erco - 19 april 2008 18:36

Skön Lördag, hittils.


Vaknade imorse av att Eric bankade på min dörr "VA FAAAN JAG ÄR VAKEN LÅT MIG VA" skrek jag, för jag trodde mamma hade skickat ut lucas för att väcka mig som vanligt men det var Eric som ville spela spel på min dator..

Jag klev upp packa väskan slängde i mig en macka och slet med eric ner till samlingen. För vi hade match idag mot Trosa.  Vi vann med 5-0 jag hängde 2, det var skönt. Toppar nu den prestigefyllda försäsongspoängligan. Viktigt. 

Vann den kom ja på. För vi serien börjar på lördag.  På min födelsedag :)

 Aja efter matchen duschade vi och allt sånt. Jag, Alfons och Alex norlindH drog upp till hölöskolans dag för att fynda på dom sista korvarna, vi tog en sväng bland loppisarna också, som vanligt var det allt för en krona sista kvarten men ingen hittade något intressant. Vi stog och pratade med den mytomspunna franskaläraren Eva också. Hölös kanske mest missförstådde och hatade person som har polisskydd under haloween och nyår och andra "kasta smällare-kasta ägg" högtider. Hon verkade gladare nu men jag märkte att hon fortfarande inte tyckte om mig. Min lillebror får ju inte ens komma in i hennes klassrum för att hon säger att hon inte vill ha några ercolino-fasoner där. Fan miljarder minnen dölk upp när man gick runt i gamla skolan. Saknar den som fan. Vi ställde oss vid matsalsdörrarna och tänkte på all mat och dreglade.


Efter det gick jag hem och har inte gjort något speciellt. Kollat Sverige-Rysslad och innebandyfinalerna (varför hade varberg världens publik? :S) Har jag missat något? Har Innebandy blivit en accepterad sport?


Jag satte mig för att deklarera en stund men ja passade vidare det ansvaret till mamma istället de va så jävla krångligt. Av nån jävla anledning ska jag betala in 2157 i nån jävla skatt. Sjukt.


Känns som en vit helg är på gång. 




Presentation

Omröstning

Vilken färg känner du är just din färg?
 Röd
 Blå
 Svart
 Vit
 Gul
 Orange
 Rosa
 Lila

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards